Grammis återintar Annexet för att hylla musikåret

Den 37:e upplagan av Grammis äger rum torsdagen den 6 februari 2020 på Annexet. Syftet är att uppmärksamma och premiera Sveriges främsta artister, musiker, producenter och kreatörer.

Ifpi Sverige som är skivbolagens branschorganisation anordnar den 6 februari 2020, den 37:e upplagan av Grammis. Förra årets framgångsrika koncept med sittande middag, prisutdelning och liveframträdanden återskapas och förädlas. Allt i syfte att hylla årets bästa musikprestationer.

Välrenommerade producenten Ulrica Örn från produktionsbolaget Pick a Doll Productions får även detta år uppdraget att producera galan.
– ”Det är med stor glädje och stolthet vi för tredje året i rad får förtroendet att producera Grammis, Sveriges finaste musikpris. Denna kväll ska landets enormt begåvade musikkreatörer hyllas och kärleken till musiken ska stå i centrum. Galan kommer att spegla musikåret som gått och vi ser fram emot en sprakande kväll med grymma liveuppträdanden och exklusiva gäster på scenen. Det blir årets fest!”, säger Ulrica Örn.

För Grammis grafiska profil och designkoncept står design- och reklambyrån WDW Creative.

Förnyat förtroende att hantera all kommunikation för årets gala får Patriksson, ett arbete som även i år inkluderar produktion av Grammis efterfest.
– ”Det är med stor ära och stolthet vi åtar oss uppdraget att tillsammans med Ifpi Sverige skapa medvetenhet kring landets viktigaste musikpris. Med ett starkt upparbetat team fortsätter vi att förädla och stärka Grammis och bidra till att ge vår blomstrande musikbransch det utrymme den förtjänar”, säger Hanna Renlund Westerberg, VD Patriksson.

Idag öppnar anmälan till Grammis och stänger den 15 november. Anmälan sker via den nya plattformen som tagits fram https://portal.grammis.se.
Ansökan till stipendiet ”Årets Hållbara Artist” öppnar samtidigt på hemsidan: http://hallbarartist.se.

Tillkännagivande av de nominerade artisterna sker under en presskonferens den 12 december.

För press och intervjuförfrågningar, kontakta:
Nanny Olsson, Patriksson
+ 46 76 949 66 47
nanny.olsson@patrikssongroup.com

Jonathan Nyborg, Patriksson
+ 46 764 15 36 40
jonathan.nyborg@patrikssongroup.com

För övriga frågor kontakta:
Övergripande projektledare: Lisa Cronstedt
lisa@grammis.se

Instagram & Twitter: @GrammisSverige
Hashtag: #Grammis20

Fler pressmeddelanden

Våra partners