GRAMMISPODDEN

I Grammispodden pratar Jonna Bergh med spännade gäster om Grammisgalans historia, nutid och framtid.

 

 

 

 

 

 

1. Priskategorierna med Jessika Gedin

Jessika Gedin gästar första avsnittet av Grammispodden och tillsammans med Jonna spanar de både bakåt och framåt i tiden och pratar om priskategorier som kommit, gått och som kommer komma i framtiden.
*Utgiven 30 jan 2017

2. Tacktalen med Erik Lundin

I andra avsnittet av Grammispodden berättar Erik Lundin, tacktalens okrönte kung, hur man gör för att hålla ett bra tacktal.
*Utgiven 6 feb 2017

3. Showen med Gry Forsell

Varför är det så missunnsam stämning på Grammisgalan? Vad är det publiken vill se? Och hur ska man egentligen klä sig? Det och mycket mer avhandlar Jonna Bergh tillsammans med Gry Forssell i tredje avsnittet av Grammispodden.
*Utgiven 13 feb 2017

4. Juryarbetet med Per Sinding-Larsen

Hur går det egentligen till när Grammisvinnarna utses? Gäst i programmet är Per Sinding-Larsen som precis som Jonna sitter i Grammisjuryn. Brandtal verkar vara en viktig komponent för en vinnare att koras.
*Utgiven 20 feb 2017

5. Uppladdningen med Maxida Märak, Magnus Carlson, Hannah Widell, Amanda Schulman, Urban Cone och Daniel Redgert

Imorgon smäller det! Då är det äntligen dags för Sveriges musikelit att inta Konserthuset och för alla grammisar att hitta hem till sina rättmätiga ägare. I Grammispodden träffar Jonna Bergh galans programledare, Maxida Märak och Magnus Carlson, och tar pulsen på dem. Dessutom hör vi Hannah och Amanda, Urban Cone och Daniel Redgert berätta om hur de laddar upp inför Grammisgalan.
Utgiven 27 feb 2017